Handi Quilter

Lets get Quilting

Ervaar de kwaliteit, de nauwkeurigheid en creatieve mogelijkheden die ontstaan wanneer u Handi Quilter longarm eigenaar wordt.

Longarm machines: Sweet Sixteen, Simply Sixteen, Avante, Amara, Infinity

Wij zijn dealer geworden van Handi Quilter. We leveren, installeren en onderhouden alle type longarms van Handi Quilter. Hieronder laten we een paar modellen zien uit het programma van Handi Quilter. Zelf werken we al jaren met een Handi Quilter Avanté longarm, waar wij ook les op geven.

De eerste is de Sweet Sixteen. Dit is een longarm machine die op een tafel is gemonteerd zodat je zittend kunt quilten. De tafel is dan weer uit te breiden met kastjes en laden. Zo kan je op een betrekkelijke kleine ruimte veel opbergen.

Sweet Sixeen TS

Kijk voor de Sweet Sixteen verder op de site voor meer informatie 

 

Een ander HQ model bestaat uit een longarm machine op een frame. Dit is de kleine broer van de HQ Avanté. Het standaard frame heeft een kleinere maat en past in veel kleinere ruimten. Hij heet Simply Sixteen en heeft veel van de functies van zijn grote broer over genomen.

 

De Simply Sixteen is er voor de veel eisende quilter die geen concessies wil doen op de kwaliteit van het quilten. En elke maat Quilt wil kunnen doorstikken.
Kijk voor de Simple Sixteen verder op de site voor meer informatie

 

De HQ Avante is een professionele longarm met een groot frame voor quilts groter dan 2x 2 meter en kan ook uitgebreid worden met een computer. Een Avanté voorzien van alle opties staat bij het Kennemer Quilthuis. Er zijn al miljoenen steken mee gemaakt ten behoeve van onze klanten. En we zijn er nog steeds content mee. Kom gewoon een keertje kijken en proberen hoe het allemaal werkt. Erg leuk en spannend om te doen.

Kijk voor de Avanté verder op de site voor meer informatie.

 

De HQ Amara is het nieuwe Longarm model voor 2018. Het is een 20″ longarm machine. HQ AmaraHij beschikt over geavanceerde functies die de ervaren Quilter aanspreken. De HQ Amara  kan volledig geïntegreerd zijn met de Prostitcher.

Kijk voor de Amara verder op de site voor meer informatie.