Portfolio

portfolio kennemer quilthuisportfolio kennemer quilthuis

Op deze portfolio pagina vind u mijn werk-stukken. Ik was totaal verrast toen het Quilt-nieuws op de mat viel met mijn inzending op de voorpagina.

 

Hieronder zie je mijn bekroonde inzending Tete a Tete op de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Website: http://www.textile-festivals.com/oeqc2016/winnaars/

portfolio kennemer quilthuis portfolio kennemer quilthuis

Tete a Tete

1e prijs

Voor Serious Request hebben we Quilts gemaakt en verkocht voor het goede doel. De Sylvia´s Bridal Sampler meet 2.20 bij 2.95 m. en is gewonnen door Birgitta, die op haar blog het volgende melde: `Omdat ze zo mooi zijn, of zo speciaal of zo prachtig belangeloos doorgequilt zijn door het KennemerQuilthuis`.

Quote van Tamara van der Grijp van de Sampler:
Tenslotte gaat veel dank uit naar Clazien Zwaan van het Kennemer Quilthuis in Heemstede die de drie quilts geheel belangeloos heeft doorgequilt en naar Ad Rens van STOF A/S die de achterkantstof van de quilts sponsorde.’

Veren Quilt

veren quilt

Detail Veren Quilt

 

 

 

 

 

 

 

Op vakantie kom je soms ook mooie plekjes tegen.

Hier een voorstelling van het uitzicht op

onze favoriete camping.

 

 

 

 

 

 

Sinds 2011 geef ik workshops freemotionquilten op een Longarm-machine in een groot frame. De workshops worden individueel of per 2 personen gegeven, waarna u evt. uw eigen quilt kunt komen quilten. U kunt alle info vinden op de website en/of bellen of mailen met uw vragen en om een afspraak te maken.

De Blog van  Marina
Zij heeft zelf haar quilt gemaakt op onze Longarm.

Ik heb een fantastische dag gehad. Het is absoluut aan te raden eens te gaan quilten op de long arm machine van Clazien in het Kennemer Quilthuis.

 

26 februari 2016:
http://www.quiltplazashop.eu
Hoi Maaike,

Mijn ijsjesquilt is KLAAR!
Vanwege de komst van de tweeling van onze dochter heb ik er met extra plezier aan gewerkt. Ik heb het met de hand in elkaar gezet.
Daarna heeft Clazien Zwaan van Het Kennemer Quilthuis het machinaal gequilt.   Vanwege artrose in mijn duimgewrichten is het quilten voor mij geen optie meer.
Volgend jaar zullen Stella en Julius kunnen aanwijzen welk ijsje zij graag  zouden willen.

Met vriendelijke groet,
Barbera Eijkmans-Dragt,
Heemstede

 

 

Op deze quilt heb ik voor het eerst machinaal geappliqueerd en nu dus ook voor het eerst op een longarm machine gequilt.

Dit is nu al een quilt met veel herinneringen.

 

Oktober 2017. Dit is een vrolijke kleurrijke quilt gemaakt door Lucie Faber. Het is de meest recente Mystery van Bonnie Hunter met de naam: ” En Provence”  Bonnie Hunter, Lucie FaberHij meet 2.24 x 2.24 dus een flinke quilt. Wij hebben er een allover patroon met vlinder voor uitgezocht. Het gebruikte garen is van King Tut, een multy colour katoen.

 Lucy Faber,kennemer quitlhuis