Grace Longarm machines

Grace is een Amerikaanse longarm leverancier die al 32 jaar actief is op deze markt. Het Kennemer quilthuis is blij ook deze machines en accessoires te kunnen leveren. Het instapmodel is een klein frame waar verschillende machines op kunnen werken. Dit is het zogenaamde Q-zone Hoop frame. Heeft u een eigen naaimachine dan kan dat op dit frame worden gemonteerd.

Klik voor meer informatie hier:

Het is ook mogelijk een echte longarm machine op het frame te plaatsen. De eerste die daarvoor in aanmerking komt is de Q’nique 15. Deze is er in de versie M, R en Pro. Met de R-versie begint ook de ingebouwde steek regulatie.

Qnique 15R
Qnique 15R

Klik voor meer informatie hier:

Hierbij houd het nog niet op. Er is ook nog een Q’nique 19 en we hebben al de Q’nique 21 als top model.

De Q’nique 19

Qnique 19
Q’nique 19

Klik voor meer informatie hier:

Grace 21"longarm
Q’nique 21

Klik voor meer informatie hier:

De Grace Q’nique 21 Pro

Klik voor meer informatie hier:

Frames

Naast het Q-zone Hoop frame van 4,5 foot en het Queen frame van 8 foot is er ook nog keuze uit andere frames. Deze professionele continuum frames hebben een maat van 8 of 10 foot.

Q-zone Queen frame

Cutie tafel frame

Het past op elk stevig plat oppervlak, zoals een naaitafel, keuken / eettafel.
Het is licht en gemakkelijk te manoeuvreren voor gemakkelijke opslag, en kan worden afgebroken voor transport naar een opbergplaats.
De Cutie past op elke naai- / quiltmachine voor thuis die onze Q-Zone Hoop-Frame kan, inclusief bijna elke quiltmachine voor thuisgebruik en onze Q’nique 15 en 19 machines. Klik voor meer informatie op: Cutie

Cutie

Computers

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een computer die de machine aanstuurt zoals u dat wilt. We kennen twee versies namelijk de Creater’s Touch basis en Pro. Het zijn beiden compleet uitgevoerde programma’s. Met de Pro-versie is het o.a. mogelijk grotere patronen te maken en het kunnen importeren van media files.

Patroon resultaat van Creative Touch

Klik voor meer informatie hier: