Kennemer Quilthuis Handi Quilter dealer

Groot nieuws: Kennemer Quilthuis wordt Handi Quilter dealer!
Het Kennemer Quilthuis wordt Handi Quilter dealer (HQ). Dat betekent dat wij Handi Quilter longarm machines gaan verkopen en daar ook service en onderhoud op gaan doen. Tevens gaan we HQ spullen verkopen, zoals accessoires voor de machines en rulers. In mijn atelier werk ik al jaren tevreden met de Handi Quilter Avante 18 met Prostitcher. Dit is een longarm op een groot frame. Deze machine kunt u bij ons zien en zelf uitproberen.

Handi Quilter maakt echter ook een echte longarm machine op een kleiner frame, de Simply Sixteen. U kunt elke maat quilt op deze machine doorquilten. Hij heeft dezelfde uitstekende steekregulator als de grotere Handi Quilters en loopt net zo soepel over het frame. Groot voordeel is dat hij in een kleinere ruimte past en ook nog eens een stuk minder kost dan de grote machines. Desgewenst is deze machine ook op een groot frame te plaatsen.

Bent u nieuwsgierig naar deze noviteit op de Nederlandse markt?  Fijn want wij gaan hem showen op 2 september tijdens het open huis van de Sampler Groot Heiligland 66 in Haarlem (naast het Frans Hals museum)  Naast deze machine is  er nog veel meer te bewonderen. Ik hoop u daar te mogen begroeten.

Mocht u die dag verhinderd zijn en heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u hem een keer uitproberen, bel of mail dan gerust om een afspraak te maken.

Vanwege ons nieuwe dealerschap ga ik ook meer longarm lessen geven.
Voor nu wens ik iedereen nog veel mooie dagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.