Retouren

Behandeling van uw retourzending

Via de Kennemer Quilthuis website kunt u uw retourgoederen aanmelden wanneer u deze wil aanbieden ter bijvoorbeeld, verkeerde kleur. In onderstaande tekst wordt uitgelegd  hoe de afhandeling van een retour verloop. Wij willen vragen om u hier aan te houden, zodat de retourzending zo snel mogelijk kan worden afgehandeld.

Stap 1
Retouren moeten worden aangemeld via het retourformulier op de website van het Kennemer Quilthuis. Zodra uw melding is ontvangen en beoordeeld ontvangt u een reactie in een e-mail. Denk ook aan het zorgvuldig inpakken van de goederen.

Stap 2
Bij ontvangst van het pakker door het  Kennemer Quilthuis ontvangt u een ontvangst bevestiging. Uw retour zending wordt binnen enkele dagen in behandeling genomen. Na afhandeling van uw retour zending ontvangt u een reactie via e-mail.

Mocht u vragen hebben over deze procedure dan kunt u contact opnemen met het Kennemer Quilthuis  via 06- 409 432 92 of via e-mail  naar  clazien@kennemerquilthuis.nl

 Hoe vult u het retourformulier in?

Het retourformulier is de basis voor de afhandeling van uw retourzending. Des te meer informatie wij ontvangen over het retourgoed bij de aanmelding hoe efficiënter de afhandeling verloopt. Het formulier kunt u vinden op de contact pagina op de website het Kennemer Quilthuis. Vul de velden in en geef het productnummer en het  bestel ordernummer op. Geef duidelijk aan wat de reden van het retour is.