Grace Q’nique 21 Pro

(1 klantbeoordeling)

Beschrijving

De Grace Q’nique 21 Pro

Eigenschappen van de Q’nique 21 Pro quiltmachine

De Q’nique 21 Pro introduceert enkele innovatieve nieuwe functies in de quiltindustrie. The Grace Company heeft geluisterd naar wat quilters te zeggen hebben over quilten en hun gewenste eigenschappen. Elk aspect van de Q’nique 21 Pro is zorgvuldig ontworpen om het gemak toe te voegen en de kwaliteit van de machine, de steek en de hele quiltervaring te verhogen.

Welkom op het professionele niveau.

De Q’nique 21 Pro-quiltmachine gaat boven normale middenarm- / langarmmachines om u de mogelijkheden van een professionele machine te bieden, zonder uw favoriete hobby onnodig moeilijk te maken. Het snellere steek snelheid, het ongelooflijk soepele gevoel, de eenvoudige gebruikersbediening en het trillingsreducerende ontwerp zullen u versteld doen staan.

Steekregulatie

De Q’nique 21 Pro weet hoe snel of langzaam u quilt en past zich aan uw snelheid aan. 2.600 steken per minuut. De krachtige motor van de Q’nique 21 Pro houdt je bij en levert een onverslaanbaar soepele naai-ervaring.

Volledige controle binnen handbereik.

De handvatten zijn de eerste manier waarop u met uw naaimachine omgaat, daarom hebben we de handvatten van de Q’nique 21 Pro ontworpen om u de best mogelijke quiltervaring te bieden. Alle belangrijke functies en instellingen kunnen direct vanaf de handgrepen worden bediend en gemakkelijk worden genavigeerd met behulp van het kleurendisplay. Groter scherm, eenvoudigere bediening. Het nieuwe kleurenaanraakscherm biedt een aantal nieuwe voordelen die u niet wilt missen zonder te quilten. * We hebben de schermlay-out vereenvoudigd zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt.*
Onze nieuwe -*bobbin estimator* – is er om u te helpen ervoor te zorgen dat u op het slechtste moment nooit zonder draad komt te zitten. Nu weet u altijd wat alle knoppen doen! Het helpscherm geeft u een gedetailleerd bovenaanzicht van uw handgreepknoppen en hoe deze u kunnen helpen bij het quilten.

De Q’nique 21″ Pro past  op een Continuum frame. Het  Continuum Quilting Frame is ontworpen door Grace Company om perfect te passen bij de Q’nique 21″ Pro-machine. Met stalen en gegoten legeringscomponenten is het frame een van de stevigste en duurzaamste frames ooit ontworpen. Dit modulaire frame heeft veel beschikbare configuraties en accessoires. Dit is een frame dat is ontworpen om uw quiltprojecten eenvoudiger, handiger en mooier te maken. Het frame is verkrijgbaar in standaard 8 ‘of 10’ pakketten met de machine.

1 beoordeling voor Grace Q’nique 21 Pro

  1. Karin van de Graaf

    Wat een geweldige machine. Ik heb deze machine samen met een 10ft continuum frame in mijn hobbykamer staan en met veel plezier kruip ik er elk vrij moment achter. Het gemak dat een grote quilt in zijn geheel op de quilt tafel past en de 21 inch vrije arm ruimte is fantastisch. Geen moment spijt van deze aankoop. Ook het installeren, wat toch een dag in beslag nam, is soepeltjes en vlot verlopen. Bedankt Clazien en Rob voor de informatie die dag en het helpen met het maken van een beslissing over welke machine bij mij zou passen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…